Elérhetőség

Ingatlaniroda neve: immobalaton Kft.
Név: Torma Steffi
Telefonszám: 0687580277
A telefonban hivatkozzon erre az azonosítóra:

IPK2392

Közvetítő oldal megtekintése

E-mail a hirdetőnek

Kérem adja meg a képen látható karaktereket az alábbi mezőbe.
A lehetséges karakterek kisbetűk
és számok 1-9.-ig


Főoldal  » ház

Eladó ház Borsod-Abaúj-Zemplén megye Vágáshuta - 29.000.000Ft

Feladva 2021 Sep04 | ID: IPK2392 4
Megtekintés
              
Tipus:   Eladó
Altípus:   családi ház
Megye:   Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Város:   Vágáshuta

A Zemplénben, Vágáshuta szívében a Hosszú-patak partján állnak a romantikus vendégházak. A falut végtelen erdőség övezi, a Zempléni Tájvédelmi körzet határa közel van. A falu domborzatilag rendkívül tagolt. Érkezési irányból nézve meredek út vezet jobbra a Nagypartra, és balra a Kispartra, ahol a Hárs-bércről, különleges kilátás nyílik a végtelen hegyvonulatokra, a falura, a Füzéri várra, Nagy-Milicre. Vágáshuta növényzete különleges, remek gombászó hely. Csendes, nyugodt vidék, sok őzikével, szalamandrával, számos madárfajtával.
A tornácos tót parasztházban két külön bejáratú lakóegység (42 m2 és 66 m2) van két fürdőszobával, konyhával, illetve teakonyhával. A konyhában nyolc-személyes asztal, sparhelt, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló és hűtőszekrény található. A franciaágyas plusz kanapés szobához fürdőszoba és jól felszerelt konyha tartozik. A két szoba között az előszobából nyílik a fürdőszoba. A telek mérete 1517 négyzetméter. Irányár 34 millió Forint.

A patak mellett épült másik vendégház két apartmanból áll. Apartmanonként két hálószoba, egy kis konyha és zuhanyzós fürdőszoba 8 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. Az apartmanok a tornácról nyílnak, méretük 42-42 m2, az egyik hálószoba 15 m2, a másik 16 m2, telek 1023 négyzetméter. Irányár: 29 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com


Vissza